Het nieuwe corona trainings schema vanaf 4 Maart

Hoi lieve sporters we mogen weer iets meer.

We mogen buitensporten vanaf donderdag 4 maart. Dinsdags en donderdags wil ik voor alle sporters het volgende aanbieden.

Van 17 tot 18 uur jeugd tm 12 jaar.                                                                        Van 18 tot 19 uur voor 13 tm 26 jaar.                                                                   Van 19 tot 20 uur voor 27 jaar en ouder.                                                             TM 26 jaar mogen we weer contactsport doen. Dus judoka’s judojas met liefst witte band om en trainingspak met sportschoenen aan. Voor powerkick sportkleding zoals vermeld in App. 27 jaar en ouder, trainingspak met sportkleding en dan krijgen we conditie en krachttraining in evt 2 tallen op 1,5 meter afstand en 3 meter tussen de tweetallen. Jiu Jitsu heb je via app gekregen.

Lokatie is Hotel De Witte Hoeve in de Gastraat, voor op het parkeerplaats. Dit is in overleg met de gemeente en hotel eigenaar tot stand gekomen. Hopelijk willen we weer fit worden. Bij zeer slecht weer gaat de les niet door hou onze fb pagina van de sportschool in de gaten. Dus vanaf donderdag 4 Maart gas erop.

Grtjs team Sportinstituut Verhagen

27feb