Geen les ivm Carona

Hallo sporters,

helaas ben ik positief getest voor Carona. Gelukkig merk ik daar zelf weinig van dan alleen dat ik nu verkouden ben. Ik moet dus tot na de herfstvakantie in carantaine blijven en mag geen les geven. Daarna kunnen we hopelijk de lessen weer oppakken, echter alleen voor de sporters tot 18 jaar. voor de 18 plus hebben we een aangepast programma in de fitness zodat we fit kunnen blijven wat in deze moeilijke periode wel erg belangrijk is. We zullen samen wel de 1,5 meter moeten hanteren in de les en er kunnen maar max 12 sporters daar per keer gebruik van maken. Zorg dat u handen goed gewassen heft en sportkleeding aan heft de kleedlokalen mogen niet open zijn. Hou je aan de gezondheidsregels van het RIVM.

Hou u gezondheid in de gaten het kan zo gebeurdt zijn, gelukkig heb ik het via mijn dochter opgelopen en niet via een klant hier. Hopelijk zie we elkaar snel weer, Grtjs Rudi

14okt